Pe site-ul nostru găsiți următoarele pagini prin care puteți interacționa cu noi:

 

1. Pagina „CONTACT”:

    Puteți scrie Asociației „Scheii Brașovului” sau redacției publicației „Între chietri” folosind formularul de corespondență.

    Pentru aceasta puteți să completați, dacă doriți, rubricile cu numele și adresa de e-mail, apoi să lăsați mesajul în locul de corespondență. Va fi necesară completarea mesajului antispam, adică va trebui să scrieti caracterele pe care le vedeti desenate in caseta speciala. Mesajul dumneavoastră va fi primit cu cea mai mare seriozitate de către reprezentanții Asociației, care, în funcție de subiectul tratat, vor răspunde în cel mai scurt timp.

 FormPentru a primi știri prin e-mail cu privire la diversele activități ale Asociației sau cu privire la apariția unor noi numere  ale publicației puteți să vă abonați completând formularul de pe banda laterala stânga-jos 


2. Pagina „CARTE DE OASPEȚI”:

    Se procedează ca și în pagina „CONTACT” cu mențiunea că mesajul dumneavoastră va apărea direct pe această pagină indiferent de natura acestuia. Vor fi înlăturate doar mesajele cu conținut licențios sau nedemn.

3. Discuții:

    Se poate iniția un forum de discuții, dacă cititorii noștrii consideră necesar. Este suficient să trimiteți un mesaj pentru aceasta prin formularul de contact. Am inițiat totuși o pagină numită simplu „Forum” pentru a încerca și această metodă de a ține legătura unii cu alții.  Pentru a începe este suficient să accesați pagina și să începți să lăsați mesajele dumneavoastră.

    Deoarece nu ne permitem un limbaj sau un comportament neadecvat si lipsit de respect, ne rezervăm dreptul de a înlătura mesajele necorespunzătoare. Este bine de știut că „lepșiturile” specifice limbajului scheian sunt permise, iar cum personal nu cunosc expresii specifice scheiului care să facă parte din sfera „urâtului”, aș îndrăzni să fiu pentru încurajarea folosirii acestora.